Runboard.com
You're welcome.

runboard.com       Sign up (learn about it) | Sign in (lost password?)


Page:  1  2  3 

 
Sharmantan Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Registered user
Global user

Posts: 182
Karma: 0 (+0/-0)
Re: MMS


zapocet cu svoj post quotanjem njegove izjave sa OVOG foruma

quote:

AlanSP wrote:
Isao sam sveukupno 5 puta, nisam isao za redom bas sve dane.

Sto se tice lijeka, pogledaj ovo, ako nisu vec obrisali (mene banirali i temu zakljucali, ali se mogla citati prije nekoliko dana) [url][sign in to see URL]

Rekao si da nemas nista izgubiti. emoticon S MMSom ces se razveseliti. emoticon No, sto se tice Mekkija, mislim da sam uz pomoc njega usao u remisiju, ali dobro, o tome sam vec tupio, ne da mi se opet. emoticondakle meki te stavio u remisiju, a prije toga si bio izlijecene kako tvrdis s MMSom.. zanimljivo

i velika laz je da on ne spominje klor dioksid... evo ti quote iz teksta

quote:

Klorov dioksid (ilitiga klorov(IV) oksid) je vrlo otrovan, u rangu elementarnog klora. Osim što napada želudac, njegove pare mogu, ovisno o udahnutoj količini, izazvati plućni edem, koji može biti odgođen i 72 sata nakon izlaganja.
Otopina koju ti naivci loču zbog svih ovih sastojaka ima specifičnu boju i miris sličan Varikini.a evo ti kako Europska Unija gleda na klorov dioksid

quote:

EU classification
Oxidant (O)
Very toxic (T+)
Corrosive (C)
Dangerous for the environment (N)a sto se tice ostkatka endimionovog posta... fino te je quotao, sve tvoje rijeci ...

quote:

Ovdje Alan_SP govori da su tumori tkiva zaražena patogenim mikroorganizmima (a i inače smatra da se virusi i bakterije međusobno pretvaraju jedni u druge, toliko je stravično iskrivljeno njegovo znanje o biologiji).

Nadalje, ovdje govori da "patogeni" uzrokuju PTSP, da natrijev klorit liječi shizofreniju, ADD i ADHD.

Ovdje savjetuje da se truje dojenče.

Ovdje nam priznaje da loče Lugolovu otopinu.Last edited by Sharmantan, 12/11/2009, 2:03 am
12/11/2009, 1:51 am Link to this post Send Email to Sharmantan   Send PM to Sharmantan
 
AlanSP Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Registered user
Global user

Posts: 15
Karma: 0 (+1/-1)
Re: MMS


quote:

Sharmantan wrote:

dakle meki te stavio u remisiju, a prije toga si bio izlijecene kako tvrdis s MMSom.. zanimljivoemoticon Znas sto je najbolje u tome svemu? Ja jos uvijek ne znam da li jesam u remisiji...

Da bih to znao, morao bih prestati uzimati MMS na neko vrijeme (do sada sam tri puta prestao, sva tri puta se bol vratila, pa sam ponovno poceo uzimati i nisam vise prestao).

Uostalom, kada smo kod toga, alopatska medicina i tako smatra odsustvo simptoma uspjehom, pa nije ni vazno da li je covjek zdrav ili bolestan, dok god nema simptoma, alopatska je sretna i zadovoljna. A i ja se ne bunim sto nema bolova, sto me sada muci 6kg sala viska koje zelim skinuti (imam oko 14kg sala, a smatram da bi 8kg sala bilo ok), dok sam prije strahovao stati na vagu, jer kada sam god stao, bio sam koju kilu laksi i stvarno me hvatala panika, da li cu jednom stati na vagu, a ona nece pokazati nista (dobro, to je samo jedan od mojih mnogih strahova, koji me nije toliko mucio koliko bolovi).

Znas, ja na to gledam ovako: Bolje zivjeti jos 10 godina bez bolova, nego jos 100 godina u takvim bolovima da ozbiljno pocinjem razmisljati da se ubijem.

I znas, kada smo kod toga, kada sam citao tvoja postove na [sign in to see URL], moram priznati da sam mislio da si jos jedan od Endimionovih nickova. Onda su me neki ljudi uvjerili da si ti stvarna osoba s Crohnom, ali dobro. Vidis, izmedu tebe i mene ima jedna mala razlika. Obojica (pretpostavljam) imamo dijagnozu Crohnove bolesti. Ali ja nemam simptome. I ne bunim se odvise, 11 godina bolova je dosta. Imam 39 godina, zelim opet zivjeti i uzivati kao sto nisam vec dugo. I to i radim. Nadam se da i ti uzivas u zivotu. Ako i ne uzivas, to je tvoja odluka. Lijek imas, ako ti zagusti.

O da, ne misli da sam ja poceo piti MMS iz dosade. U trenutku kada sam poceo piti (sto sam i napisao) bilo mi je doslovno svejedno da li je to otrov koji ce mi skratiti muke ili me ozdraviti. Eto, na tvoju zalost, nije mi skratkio muke na onaj nacin na koji bi ti to volio. Ali da, prekinuo muke jeste. Ja sretan.

Last edited by AlanSP, 12/11/2009, 8:08 pm
12/11/2009, 8:04 pm Link to this post Send Email to AlanSP   Send PM to AlanSP
 
Page:  1  2  3 

You are not logged in (login)