Runboard.com
You're welcome.

runboard.com       Sign up (learn about it) | Sign in (lost password?)

 
Slaven Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Moderator

Posts: 89
Karma: 1 (+1/-0)
NOVI FORUM


Image

Dragi naši forumaši,
nakon dugotrajnog rada i prebacivanja preko 4000 postova sa starog na novi forum, zadovoljstvo nam je obavijestiti vas da je novi forum u funkciji i na raspolaganju svima vama.
Također nam je drago što smo sve radove uspjeli privesti kraju točno na Uskrs, tako da nam forum dođe kao uskršnji dar, osobito mlađim forumašima koji su smatrali da su bili dovoljno dobri, te da su zaslužili da im mali zeko nešto lijepo donese. Image

NOVI FORUM

Moderatori

---
Samo upornost odlaže kraj!
4/3/2010, 11:23 pm Link to this post Send Email to Slaven   Send PM to Slaven
 
CreedB Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Moderator

Posts: 95
Karma: 1 (+1/-0)
Re: NOVI FORUM


Samo jos dodatno pojasnjenje za one koji su mozda ostali zateceni. Novi forum bio je u pripremi vec najmanje 4 mjeseca, a nastao je kao rezultat zelje admina i moderatora (i nakon bezbrojnih upita clanova) da se prebacimo na jednu sigurniju platformu sa puno vise mogucnosti za korisnike i puno laksom administracijom i odrzavanjem za nas sa moderatorske strane.

Velikim zalaganjem moderatora (pogotovo slavena i gugl [bot]-a), svi postovi sa ovog foruma rucno su prebaceni su na novi, tako da se nista od kvalitetne diskusije koja se ovdje razvila nece izgubiti. Pozivamo vas da svi predjete na novi forum, registrirate se sa svojim starim nickovima (ili izaberete nove) i nastavite svoju diskusiju tamo.

Ovaj forum necemo brisati, ostati ce ovdje do daljnjeg kao arhiva, ali ce sve teme i svi podforumi biti zakljucani bez mogucnosti postavljanja novih tema i postova.

Hvala svima na razumijevanju i vidimo se na novom forumu!

www.forum-cruc.net
4/5/2010, 3:36 pm Link to this post Send Email to CreedB   Send PM to CreedB
 
You are not logged in (login)