Runboard.com
You're welcome.

runboard.com       Sign up (learn about it) | Sign in (lost password?)

 
Saks Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Registered user

Posts: 1
Karma: 0 (+0/-0)
Reply | Quote
Savjeti u vezi UC


Pozdrav svima, da se predstavim najprije malo. Tihomir Sakač, 23. godine i friško pečeni momak sa Ulceroznim Colitisom.

Prošli mjesec proveo dva tjedna u bolnici jer je već došlo do toga da mi je krv bila tolko slaba da sam jedva stajao na nogama. I onda nakon pretraga i pretraga su mi dijagnosticirali UC. I ajd vratio se iz bolnice, pridržavao se terapije i prehrane i stolica išla na bolje i došao sam k snazi. I tako bilo dobro, vratio se na posao natrag i eto vraga. Prošli vikend sam samo sjedio na wc-u grčevi i proljev da je doslovno sve cjedilo iz mene van. I donekle se oporavio da se mogu vratit na posao, prođe par dana i opet ista priča. Samo sad još gore nego za vikend. Grčevi da sam se savijao po postelji i na wc-u bio valjda više od 20x tokom dana.
Danas mi je već nešto bolje, al eto strah je tu da se to opet ne ponovi.

Dakle kao što sam napisao držim se terapije 3x na dan saloflak, 1x na dan medrol i još tablete za želudac prije nego uzimam medrol. Prehrane se držim strogo kuhano, suho, samo pijem vodu i tu i tamo si uzmem jogurt.

Dali je netko imao iskustva već s tim da bi mu se nakon kaj je već imal tvrdu stolicu i bilo mu dobro da dođe mu takvo pogoršanje? Čemu bi bio uzrok da to tako odjednom pako dođe i kako reagirati u toj situaciji?
6/5/2014, 5:07 pm Link to this post Send Email to Saks   Send PM to Saks
 


Add a reply

You are not logged in (login)